Pétanque set voor kinderen

Massief houten petanque spel om maat van kinderhandjes

Staat: Nieuw product

Vilac

JT247

In dit spel - massief houten petanquespel met een gewicht en formaat dat geschikt is voor kleine kinderhandjes - ligt de nadruk op fun en behendigheid in plaats van fysieke kracht.

Laat het kleinste balletje rollen en probeer nadien met elke bal zo dicht mogelijk te raken. Benieuwd welke kleur wint!

26,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4060

SamenstellingenHout
TypeBuitenspeelgoed

Set houten Pétanque ballen van het Franse speelgoedmerk Vilac bestaat uit 6 ballen met kleurrijke accenten en 1 coccinette (klein balletjes) voor een heerlijk spelletjes Jeux de boules op het strand, in de tuin of het park. Speel je mee?

Dit petanquespel voor jong en oud wordt in Frankrijk gemaakt en gelakt volgens een uniek procédé van onderdompeling in lakbaden, waarvoor het Vilac atelier in de Jura bekend staat.

Inclusief handig etui om het petanque spel na elk spel op te bergen

_

VILAC dat is kleurrijk, klassiek en toch tijdloos speelgoed voor kinderen die graag volop spelen, beleven en fantaseren. Een perfecte match met de speelgoedcollectie van De Kleine Zebra. Hun collectie van rollenspeelgoed, spelletjes, buitenspeelgoed, originele cadeaus & accessoires wordt ontworpen in het hart van de Jura (Frankrijk) en zal menig kinderhart moeiteloos veroveren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!