Plan Toys Road System - autobaan met accessoires

Geweldig als startset of om je voertuigencollectie uit te breiden

Staat: Nieuw product

Plan Toys

NOE330

Welkom in PlanWorld (13)

Zorg voor vlot verkeer in de speelkamer met deze geweldige houten autobaan uit de collectie van PlanToys. Perfect om te racen, rijden en echte verkeerssituaties na te spelen.

Dankzij de meegeleverde accessoires kunnen je kindjes de denkbeeldige stad tot leven brengen!

92,79 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6208

SamenstellingenHout
CollectiePlan City
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 3 jaar

Road System set uit de PlanWorld collectie van PLANTOYS is een geweldige startersset met 27 sporen die je in elkaar kan puzzelen, 1 ophaalbrug, 1 houten speelgoedauto, 1 lantaarnpaal en 4 struiken (34 stuks in totaal)

Met deze houten autobaan hebben kinderen alles wat ze nodig hebben om hun denkbeeldige stad tot leven te brengen. Ook perfect aan te vullen met de rest van de PlanWorld collectie >

  •  34 onderdelen: 27 sporen, 1 brug, 1 auto, 1 straatlantaarn en 4 struiken
  •   Geweldig als startset of als extra set om een autospeelset uit te breiden
  •   Ontwikkelt de verbeelding van het kind bij het spelen met een open einde (er zijn geen regels!)
  •   Duurzaam gemaakt in Thailand met behulp van chemicaliënvrij rubberhout, formaldehydevrije lijm, organische pigmenten en kleurstoffen op waterbasis.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Materiaal: rubberhout
Afmetingen verpakking: 28 x 12,5 x 23 cm
Afmetingen autobaan: 95 x 75 x 18 cm

_

Wij zijn fan van het PlanToys speelgoed omdat het er niet alleen leuk uitziet, deze collectie is ook gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten op waterbasis. Zo draag je dus spelenderwijs bij aan een eco-vriendelijke wereld. Voor De Kleine Zebra is dit kwaliteitsspeelgoed met een hart voor onze kinderen én voor onze wereld van begin tot eind!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Welkom in PlanWorld
Inspiratie en stories