Plezant hangfiguur - Bloemenelf

Staat: Nieuw product

Haba

KZ15132

Deze lieve bloemenelf vraagt erom onderzocht te worden door je nieuwsgierige bengel. Dit leuke hangfiguurtje stimuleert alle zintuigen! Ideaal om...

17,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3738

CollectieVoor baby's
TypeHangspeeltjes
Leeftijdvanaf 6 maanden
Deze lieve bloemenelf vraagt erom onderzocht te worden door je nieuwsgierige bengel. Dit leuke hangfiguurtje stimuleert alle zintuigen! Ideaal om aan een babyzitje of wandelwagen te hangen. Geschikt vanaf 1/2 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
01500.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.