Pop - Melody the mermaid

Handgemaakte knuffelpop met geborduurde zeemeerminstaart

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

TRU193

Diep in de zee kan je de meest magische wezens ontmoeten, zoals Melody.

Zij is een sierlijke zeemeermin - uit de poppencollectie van Great Pretenders - met een hoog knuffelgehalte, een wondermooi handgemaakt geschenk voor elke zeemeermin-fan!

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 93105

PersonageZeemeermin
TypeKnuffels

Pop Melody the Mermaid van Great Pretenders is een wondermooi geschenk voor elk kind. Deze handgemaakte zachte pop met geborduurde zeemeerminnenstaart is afgewerkt met een roze tule, een prachtig kapsel uit wol, 2 geborduurde schelpjes als bikini en op haar hoofd draagt ze een schitterend kroontje.

Afmetingen: 30 cm lang

_

In je verkleedoutfit spelen met je kleine sidekick, het kan allemaal dankzij de fijne poppencollectie van Great Pretenders. Deze hangemaakte en tijdloze knuffelpoppen passen perfect bij je favoriete (verkleed)personages en spreken meteen tot de verbeelding van elk kind.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
GREAT PRETENDERS – Rollenspellen maken de wereld begrijpelijker voor kinderen. Een verkleedfeest stimuleert de sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen. Het is de perfecte manier om gevoelens en angsten te uiten. Wat is het vervolg van het sprookje van Great Pretenders? Ontdek alle verkleedkleren van dit Canadese merk en laat hun sprookje voortleven in jouw verbeelding! Ontdekking van Great Pretenders: het rijk van verkleedplezier Ontstaan in het hart van Canada , is Great Pretenders hét merk voor iedereen die de fantasie van hun kinderen wil stimuleren. Elk kostuum , elk accessoire is ontworpen om kinderen te transformeren in echte sprookjes- en avonturenfiguren. Van de vuurspuwende draak tot de zoete zeemeermin van de oceanen, en de ridder die de onderdrukten verdedigt, elk kind vindt de verkleedkleren die zijn dromen waarmaken. Great Pretenders kostuums voor elk avontuur: piraat, ridder, prinses... Of je kleintje nu een piraat van de zeven zeeën, een dappere ridder of zelfs een politieagent wil worden die klaar staat om orde te handhaven, Great Pretenders heeft wat je nodig hebt. Het merk biedt een gevarieerd assortiment verkleedkleren , van de klassieke prinsessenjurk tot schitterende draakcapes . Elk kostuum is met liefde en oog voor detail gemaakt. Voeg de finishing touch toe met Great Pretenders juwelen! Een verkleedkleren zou niet compleet zijn zonder de bijbehorende accessoires en juwelen . Great Pretenders heeft dit begrepen en biedt een assortiment accessoires dat zowel gevarieerd als fascinerend is. Kronen , hoeden , juwelen , haarclips , opplak oorbellen , en niet te vergeten de tijdelijke tattoos en stickers die een vleugje fantasie toevoegen aan elke outfit. Elk stuk is ontworpen om elk kostuum perfect aan te vullen. Meer dan gewoon kostuums: een uitnodiging om te dromen! Met Great Pretenders wordt verkleedkleren een echte uitnodiging om te dromen. De capes , de vleugels , de handschoenen en de zwaarden zijn elementen die elk kind in staat stellen om volledig op te gaan in zijn karakter. En wat te denken van de knuffels die trouwe avonturengezellen worden of de kaarsen die de meest wonderbaarlijke verhalen verlichten? Bij De Kleine Zebra zijn we trots om dit uitzonderlijke merk aan te bieden, dat garant staat voor onvergetelijke momenten voor uw kinderen.