Prachtig leesboek - Een kijkje in de kast

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ22043

Ik ben een kast. Ik ben hoog en breed. Er zit veel troep in mij. Dingen die niet meer zo mooi zijn, maar toch te mooi om weg te doen. Een pop in een doos, een kist, een kam met drie tanden uit, een paar veren, 20 knopen ... Bij elk voorwerp hoort een kort verhaal of een gedicht of een aantal raadsels. De verhalen en gedichten worden steeds vanuit het standpunt van het voorwerp verteld. Een heerlijk origineel boek voor jonge lezers.

14,50 €

8,70 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 6 jaar
AuteurRiet Wille
IllustratorRichard Verschraagen
GenreLeren lezen
ThemaDagelijks leven
STOP/FINISTOP

Een prachtig leesboek over de rommelkast die iedereen kent: boordevol spullen die je niet kan weggooien. Met grappige tekeningen van Richard Verschraagen.

Auteur: Riet Wille
Leeftijd: +6 jaar
Pagina's: 48
Niveau: AVI 3 / AVI-E3
ISBN: 9789058389596

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1926.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.