Prachtig wollen tapijt - Harlequin petrol

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM156

Dit wondermooi, handgeknoopt tapijt geeft de kamer van je kleintje gezellige en tegelijk stijlvolle toets. Het tapijt matched perfect met de Harlequin meubels en verleent zijn naam aan het unieke patroon.

Het ronde vloerkleed is lekker dik en gemaakt van 100% wol. De petrol kleur is klassiek, subtiel en past perfect bij de rest van de Cam Cam collectie.

135,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3050.P52

TypeTapijten
KleurBlauw

Het Harlequin Petrol vloerkleed van Cam Cam Copenhagen is gemaakt van 100% wol en is buitengewoon dik, zacht en comfortabel voor kleine voetjes. Het ronde tapijt heeft een natuurlijk isolerend vermogen en een grote duurzaamheid door de natuurlijke aanwezigheid van lanoline in de wol, waardoor het vloerkleed vuilafstotend is. De ronde vorm en de grootte maken het gemakkelijk om in de meeste kamers te passen.

Afmetingen: Ø 110 cm

Materiaal: 50% Nieuw-Zeelandse wol - 50% Indische wol

Wasadvies: enkel proper maken met een vochtige doek en eventueel zeep speciaal voor wol - niet wassen

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12121153
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.