Praktische set van 3 houtraspen - Terra kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB460

Terra Kids collectie by Haba (51)

Naast een stevig mes en handige zaag zijn houtvijlen een onmisbaar werktuig voor de houtbewerking. Ze zijn bijzonder geschikt voor het bewerken van randen, takken of andere bouwwerken uit hout. Erg leuk om samen met je kindjes aan de slag te gaan!

17,99 €

14,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1304342001

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 7 jaar

Handige set van 3 verschillende raspen voor diverse toepassingen. Elke houtvijl heeft een ergonomisch gevormde, slipvrije greep en dit gereedschap voor kinderen past perfect in de Terra Kids Bouwset Gereedschapskist.

Inhoud: 3 grove raspen (rond, halfrond, vlak; telkens kap 0 - 1).
Afmetingen: 1,6 x 3 x 25 cm
Aantal onderdelen: 3 stuks

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 19/07/2021
10 gewoon goed zoals verwacht
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories