Retro houten set - Petanque

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ28030

Kids houden ervan om samen buiten te spelen. En wat is er leuker dan een potje petanque met heel het gezin?! De set komt met zes grote houten...

28,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4062b

CollectieVilac Plein Air
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 5 jaar
Korting- 40 %

Kids houden ervan om samen buiten te spelen. En wat is er leuker dan een potje petanque met heel het gezin?! De set komt met zes grote houten ballen en een klein balletje. Wie gooit de grote bal het dichtste bij de kleine? Gewonnen!
De set komt in een stevig transparant zakje met rits en handvat. Zo kunnen de ballen overal mee naartoe. Voor kids vanaf 5 jaar. Diameter: 7 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.523.58.50.75
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!