Rieten opbergmand - Raket

Staat: Nieuw product

Bloomingville

BLV149

MINI Bloomingville (143)

Zodra de kinderen opstaan, beginnen ze elke ruimte in het huis opnieuw in te richten en te verbouwen. Ze zijn niet te stoppen, het lijken net raketten. Zou het niet makkelijk om aan het einde van de dag al die spullen, speelgoed en - geef toe - rommel in een raket te stoppen en naar de maan te schieten?

Wel met deze raket opbergmand kan je het letterlijk doen, het naar de maan vliegen moet je er wel zelf bij verzinnen. Maar laat fantasie nu net iets zijn waar kinderen naar energie meestal ook wel genoeg van hebben. Dus dat komt zeker goed!

149,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 82048198

TypeOpbergers
KleurBruin
Bloomingville themaMoon, stars & clouds

Unieke opbergmand Kids Space Storage Rocket uit de mini collectie van het Deense Bloomingville. Ideaal om een statement te maken in je interieur en een echte eye-catcher voor in de kinderkamer. De raket mand heeft een deksel - het topje van het ruimtetuig - dat je eraf kan halen, je kan hem volstoppen en weer sluiten zodat alles uit het zicht is en toch mooi een plekje krijgt.

Een eigentijdse opbergoplossing uit natuurlijk materiaal die zowel bij hippe ouders als fantasierijke kindjes in de smaak zal vallen!

Materiaal: bakuan gras en metaaldraad
Afmetingen: Ø 40 x 68,5 cm

_

Bij Bloomingville mini ben je echt aan het juiste adres om van je kinderkamer een gezellige plek te maken waar het heerlijk vertoeven is in Scandinavische stijl. Speels, met oog voor detail en natuurlijke materialen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Bloomingville  heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI  is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen.Stijlvolle decoratie voor de kinderkamerDe wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden.Prachtige eetaccessoires voor elke maaltijdMet de Bloomingville Lunch is er ook voor aan tafel een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.
Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories