grote keuken - Macaron

Romantische Macaron maxi-keuken

Staat: Nieuw product

Janod

JS363

Dineetje voor je poppen, lunch met je knuffels, of high tea met je zussen en/of ouders, je kokkerelt het in no time bij elkaar in deze compleet uitgeruste speelgoedkeuken.

189,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J06571

SamenstellingenHout
TypeRollenspel
Leeftijdvanaf 3 jaar

Bereid net zoals papa en mama lekkere kleine gerechten voor je vrienden en word een echte mini chef! De Maxi-keuken 'Macaron' is niet alleen de meest complete speelgoedkeuken van Janod, het is ook nog eens de mooiste! Oud roze deurtjes, warmgrijze accenten en een retro macaron behang doen het hartje van elke keukenprins(es) sneller slaan. In de houten 'Macaron' keuken heb je o.a. haken om 3 metalen lepels op te hangen, 1 metalen braadpan, 1 metalen kookpan met deksel, een ovenwant, een spiegelei en 7 kartonnen dozen met voedingswaren (cacao, suiker, sinaasappelsap, bloem, kaas, melk en rijst). Het is net zoals een echte keuken voorzien van een inductiekookplaat met geluid en LED-lichten: druk eenmaal op de rode knoppen om de platen aan te steken en druk een tweede keer om het geluid van stromend water te horen. Het geluid en de inductiekookplaten worden automatisch na 30 seconden uitgeschakeld of wanneer je een derde keer op de rode knoppen drukt. Deze prachtige en volledig uitgeruste keuken bevat tevens een oven, een magnetron, een keukenkast en een koelkast met magneetdeuren, 3 draaiknoppen met geluidseffecten, een roestvrijstalen gootsteen, een klok en een tekenbord.

Werkt op 2 alkaline LR6 - 1,5V batterijen (niet meegeleverd) Gemakkelijk zelf te monteren.
Afmetingen: 100 x 33 x 99,5 cm. Hoogte van het aanrecht: 57 cm.
Geschikt voor mini chefs vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.210.421.0515
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!