Roze cupcake vormpjes - Eenhoorn

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC044

Alles voor een eenhoorn feestje (48)

Samen cake'jes bakken wordt nog leuker als je deze roze cupcake vormpjes uit de het Eenhoorn thema van A Little Lovely Company boven haalt.

Maar wie mag er de pot uitlikken? :-)

1,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PTCCUN11

CollectieLovely Party
TypeCupcake sets
KleurRoze
A Little Lovely Company figuurEenhoorns

De roze, eenhoorn vormpjes van A Little Lovely Company hebben een sterrenprintje en op de onderkant staat een grote ster met een lachend gezicht. Serveer de mooiste cupcakes in deze vormpjes op het verjaardagsfeestje van jouw kleine meid of geef ze mee als traktatie op school. Ga je helemaal voor een magisch feestje? Combineer deze leuke vormpjes dan met onze papieren eenhoorn bordjes en bekertjes. Zo is het feestje al snel compleet!

Inhoud: 50 vormpjes

Afmetingen: 7 x 3 x 7 cm

Materiaal: papier

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen.

Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8850.02
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !
Collectie Alles voor een eenhoorn feestje
Inspiratie en stories