Roze diadeem met parels - Aureline

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA210

Schitterende accessoires van Souza for kids! (377)

Aureline is een fijn diadeempje met de mooiste kleuren en details. Drie fijne bloemetjes doen je kapsel blinken en de vele pareltjes geven deze haartooi een fijne look die je nergens eerder zag.

Een top accessoire van Souza voor stoere meisjes die zich graag mooi maken.

9,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105053

TypeHaarbanden
KleurRoze

Fijne diadeem Aureline met roze, oranje en rode pareltjes en 3 blinkende bloemetjes van het Nederlandse merk Souza for kids! Er is ook een blauwe variant verkrijgbaar.

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
151310.01
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Schitterende accessoires van Souza for kids!
Inspiratie en stories