Roze houten keuken - Macaron

Staat: Nieuw product

Janod

JS361

Bereid net zoals papa en mama lekkere kleine gerechten voor je vrienden en word een echte mini chef! De 'Macaron' keuken is niet alleen de leukste speelgoedkeuken van Janod, het is ook nog eens de mooiste!

89,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J06567

SamenstellingenHout
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Warmgrijze deurtjes, een roze werkblad en een retro macaron behang doen het hartje van elke keukenprins(es) sneller slaan. In de houten 'Macaron' keuken heb je o.a. haken om 2 metalen lepels op te hangen, 1 metalen braadpan en 2 kartonnen dozen met voedingswaren (erwtjes en suiker). Net zoals een echte keuken, is deze uitgerust met 2 draaiknoppen met geluidseffecten, een oven, een muurkast met magnetische deuren, een roestvrijstalen gootsteen en een klok.

Gemakkelijk zelf te monteren.
Afmetingen: 53 x 30 x 78 cm. Hoogte van het aanrecht: 50 cm.
Geschikt voor mini chefs vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.140.40.588.43
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.