Schattig babyvosje Fuxy

Staat: Nieuw product

Steiff

BER120

Fuxy is een heerlijk beestje om meteen dikke vriendjes mee te worden.

Dit baby vosje van Steiff is niet alleen een zachte speelkameraadje, maar ook een trouwe vriend die 's nachts zorgt voor mooie dromen tijdens het slapen. Zijn bruine vacht is gemaakt van zachte pluche en zijn oogjes zijn blinkend zwart.

39,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 070136

Oh, Fuxy... een knuffelzacht kleine vos van Steiff met een torenhoog knuffelgehalte dankzij de zachte pluche pels, een schattig staartje en blinkende oogjes. Altijd leuk om te geven én te krijgen!

Afmetingen: 18 cm hoog

Materiaal: buitenkant uit zachte pluche - gevuld met synthetisch materiaal - afgewerkt met veiligheid oogjes en een 'button in the ear' uit roestvrij staal.

Wasadvies: wasbaar op max 30°C - niet geschikt voor de droogkast

Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van klassieke, wondermooie knuffels. Ze gebruiken een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. en alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen zodat ze geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
141860.13
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.