Schattig warmtekussen Olifant Floppy Trampili

Staat: Nieuw product

Steiff

BER119

Welcome to my jungle (220)

Dankzij deze zachtaardige olifant - met kersenpitvulling - worden kleine pijntjes in een mum van tijd verlicht. Het knuffelzacht warmtekussen met drukknopjes is geschikt voor baby's en kindjes en geeft een heerlijke warmte af wat comfort en verlichting biedt bij pijn of krampjes.

Daarnaast is deze olifant met gestreepte voeten ook gewoon heel leuk om mee te spelen, knuffelen en kroelen.

39,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 238987

Warmtekussen Floppy Trampili Elephant uit knuffelzachte pluche en met een verwijderbaar kersenpittenkussen. In deze knuffelzachte olifant met drukknopjes zit een warmtekussen geschikt voor baby's en kindjes. Het geeft een heerlijke warmte af wat comfort en verlichting biedt bij pijn of krampjes. Je kan het ook als koudekussen gebruiken. Alle instructies over het gebruik van het kersenpitkussen worden meegeleverd met Elephant Floppy Trampili. Een heel erg leuk kraamgeschenk!

Afmetingen: 22 cm hoog

Materiaal: buitenkant uit zachte pluche - gevuld met synthetisch materiaal - afgewerkt met veiligheid oogjes en een 'button in the ear' uit roestvrij staal.

Wasadvies: de olifant is wasbaar op max 30°C - niet geschikt voor de droogkast - kersenpitkussen niet wasbaar

Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van klassieke, wondermooie knuffels. Ze gebruiken een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. en alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen zodat ze geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
612220.23
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories