Schattige houten ukelele - Confetti

Staat: Nieuw product

Janod

JS062

Muziek spelen met Confetti by Janod! (12)

Ken je de ukelele al? Dit snaarinstrument is origineel afkomstig uit Hawaï maar is ondertussen populair over heel de wereld.

Dankzij dit exemplaar op kindermaat - uit de Confetti lijn van Janod - kan je kleine artiest naar hartenlust muziek maken en liedjes (leren) spelen.

29,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J07597

SamenstellingenHout
TypeSnaarinstrumenten
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Schattige Confetti Ukelele met 4 nylon snaren. Wondermooi muzikaal speelgoed voor kleine wannabe artiesten. De Confetti lijn van Janod prikkelt al je zintuigen en laat de jongste muzikanten kennismaken met de geneugten van muzikale improvisatie.

Onze tip: Heb je echt een kleine muzikant in huis? Check dan zeker de rest van de Confetti collectie vol prachtige instrumenten.

Afmetingen: 53,5 x 17,5 x 6 cm
Materiaal: hout
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.
Collectie Muziek spelen met Confetti by Janod!
Inspiratie en stories