sac à main Chaperon Rouge

Schattige omkeerbaar handtasje met accessoires - Roodkapje

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ30060

Koket en guitig als ze is, heeft Roodkapje heel wat troeven om je blij te maken ... Haar vriendje het roodborstje let goed op je centjes. Een...

44,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86823

TypeHandtassen
KleurRoze
Leeftijdvanaf 2 jaar
Karakter LilliputiensRoodkapje

Koket en guitig als ze is, heeft Roodkapje heel wat troeven om je blij te maken ... Haar vriendje het roodborstje let goed op je centjes. Een appeltje voor de dorst? Kijk daar is Juliette de rups met haar kleurtjes om je op te maken. Zie je ook de sleutel van grootmoeders huis? En natuurlijk is er ook de allernieuwste smartphone, zodat je kunt bellen bij gevaar!

Het handtasje is omkeerbaar dus je kan kiezen welke kant je het mooiste vindt bij je outfit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202000.4
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.