Schone Tatum schoonmaakset - Rose mix

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD1458

Stijlvol spelen met Liewood (70)

Poetsen is een leuke manier voor kleintjes om hun fijne motoriek te oefenen ... en voor mama om haar kleine helper aan het werk te zetten ;-) Win win!

De Liewood Tatum schoonmaakset bestaat uit een handveger om de tafel kruimelvrij te maken of de vloer proper te maken. Het is gemaakt uit zacht siliconen en past perfect in kleine handjes. Het gaatje in de vorm van een schattige beer maken het makkelijk om deze borstel en blik makkelijk aan de muur te hangen.

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12944 9299

CollectieTatum
TypeImitatiespeelgoed
KleurRoze

Tatum schoonmaakset Rose Mix van Liewood is gemaakt uit zacht silicone en komt in een hele reeks mooie kleurtjes. Deze 2 delige set - met vintage roze stoffer en licht roze vuilblik -  is wondermooi imitatiespeelgoed waar kleintjes zelf mee aan de slag kunnen. Mooi én functioneel ;-)

Ook verkrijgbaar in andere kleurencombo's.

Materiaal: 100% siliconen - BPA vrij
Afmetingen: 15 cm x 14,5 cm
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek en milde zeep

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories