Setje met 10 grijze speelringen

Setje met 10 grijze speelringen

Staat: Nieuw product

Done by Deer

KZ32406

Met deze handige speelringen maak je de favoriete speeltjes van je kleintje vast aan het bed, de wandelwagen, het speelpark of een...

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Met deze handige speelringen maak je de favoriete speeltjes van je kleintje vast aan het bed, de wandelwagen, het speelpark of een activiteitengym. Elke set bestaat uit donker- en lichtgrijze ringen. Je kan de ringen ook allemaal in elkaar haken, en zo worden ze zelf een speeltje!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6600.35
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.

product referentie :DD-40775