Snoezige borduurset - Bunny

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP036

Zijn er mini-makers in de zaal? Deze borduurset met snoezig konijntje van Fabelab is perfect om samen met je kleintje de eerste stappen te zetten om iets in elkaar te naaien.

Misschien niet simpel, wel reuzeleuk en goed voor hun zelfvertouwen: om hen te laten zien wat ze allemaal met hun handen kunnen maken.

10,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2703903103

CollectieMini Makers
TypeKnutselsets
KleurRoze
DiertjesKonijn

Dit is een leuke activiteit om naaien aan te leren, fijne motoriek te stimuleren en het moedigt je kleine mini makers aan om hun handen te gebruiken en iets nieuws te creeëren. Dit is het eerste product uit de mini-makers lijn van Fabelab. Ze willen deze lijn graag uitbreiden in de toekomst en nog meer producten maken die handige skills aan kinderen kunnen aanleren.

Deze borduurkit bevat: papier, een katoenen draad, een naald.
Afmetingen: 13 x 20 cm

Instructies: Leer je kleine schat naaien en creeëren, geschikt voor mini makers vanaf 7 jaar of met toezicht vanaf 5 jaar en ouder.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.05
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!