snoezige leeuwen verkleedcape

Snoezige leeuwen verkleedcape Peke

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Ooooh ... leeuwen zijn gevaarlijke dieren maar in deze verkleedcape is jouw kleine bengel niet alleen het wilde beest van het circus, maar vooral de schattigste!

Wat een top verkleedoutfit, een geweldig ontwerp van het Nederlandse merk Souza for kids.

42,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100702

PersonageDier
TypeVerkleedkostuums
KleurBruin

Beestige Lion Peke verkleedcape voor kleine bengels van het top verkleedmerk Souza for Kids! De zachte cape doe je makkelijk aan over je eigen kleren, met velcro blijft hij zitten. Hij is voorzien van een zalige kap met leeuwenmanen en oortjes, op de borst prijkt een embleem van de koning van de jungle. Aan de cape hangt achteraan ook een leeuwen staat. In deze grappige leeuwen outfit is jouw kleine bengel het wilde beest van het circus! Laat hem al z'n kunstjes showen.

Maat: 2 jaar

Create your happy fantasy met de geweldige collectie van Souza for Kids! Op de top van de duinen wacht de in goud gehulde Marilise op haar gasten. Haar sprankelende kroon is speciaal ontworpen vor het feest van vanavond. De elfen zusjes hebben de confetti al klaar gezet, terwijl Valentine arriveert met haar paraplu in de lucht. Met haar haren vol fladerende vlinders kijkt elfje Jaelyn uit over het strand. Wat ziet ze daar? De stoere spaceman loopt in zijn flitsende pak verheugd naar prinses Olivia... dit is écht Happy Fantasy ... Souza Kids! daar word je vrolijk van.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.