NULL

speciale Sonny Angel artist collectie 'Nippon Asagoa' konijn

Staat: Nieuw product

Sonny Angel

KZ29815

Deze editie is gemaakt door Nippon Asagoa en heeft een meer traditioneel Japans design. De haagwinde bloem die op het konijnfiguurtje gebruikt wordt staan symbool voor de zomer in Japan. Daarnaast staat symbool voor een sterke band en dat staat op de rug van het figuurtje geschreven in het Japans.

28,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector's items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel.

De traditionele Sonny Angel wordt in een blinde doos verstuurd zodat de Sonny Angel jou kiest in plaats van andersom, maar de Sonny Angels uit de Artist Collectie zijn anders dan hun voorgangers..
Deze Sonny Angels worden namelijk door jou gekozen! Bovendien is deze geluksbrenger niet poedelnaakt en is hij 15 cm groot.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
01500.35
De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5 cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende series, variërend van dieren tot groente- en fruitsoorten. De Sonny Angels worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou!