Hangspeeltje Bunny

Speels hangspeeltje - Bunny

Staat: Nieuw product

Nobodinoz

NOB191

Babyspeeltjes van Nobodinoz (16)

Heerlijk speeltje, een nieuw vriendje voor jouw hartendief. Dit heerlijk konijn bevat 2 verschillende activiteiten die de zintuigen van je baby stimuleert: lange hangoren die knisperen in 2 materialen en een konijnensnoet met belletje binnenin. Leuk om op te hangen aan het wiegje, de baby-gym of autostoel...

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2000000110479

CollectieSoft Activity Toys collection
TypeBabyspeelgoed

Dit Nobodinoz grijpspeeltje Bunny is een rammelaar en voelspeeltje voor je baby. Je kan het makkelijk ophangen waar je maar wil.
Het rammelend geluid stimuleert het gehoor, de verschillende materialen en structuur van het organisch katoen zorgen er tenslotte voor dat dit de lange oren van dit babyspeeltje superinteressant zijn om aan te voelen.

Afmetingen: 13 x 13 cm

Materiaal: oortjes uit organisch wafelkatoen & organische jerset stof - polyester vulling

Gebruiksadvies: enkel wassen op delicaat en koud programma, niet weken, niet uitwringen, niet strijken.

Herkomst: gemaakt in Barcelona

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
De bruisende wereldstad Barcelona is de thuisbasis van het design label Nobodinoz. Wanneer je aan Barcelona denkt, denk je meteen aan zon, La Rambla, Gaudí, tapas, La Boqueria,…. Kortom: aan een stevige portie Spaans temperament.     Laat nu net kleur, creativiteit, passie, karakter en plezier de trefwoorden zijn die Nobodinoz hoog in het vaandel draagt. Zo doet de uitstraling van dit merk zowel jong als oud genieten. Rugzakken, pennenzakken, tapijtjes, beddengoed, kussens, slabben, slaapzakken, tipi’s,... worden overstelpt met de mooiste kleuren en hipste prints. De unieke designs kan je op verschillende items spotten en combineren onderling erg goed. Er rest nog maar één ding om te doen: gewoon mixen & matchen!
Collectie Babyspeeltjes van Nobodinoz
Inspiratie en stories