Speels leesgroeiboek - Het erf van haan

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH023

Leren lezen ... wat een mijlpaal! Wij hebben dit prachtig boek, het staat graag aan je zijde tijdens deze spannende periode en groeit met kleine stapjes mee van AVI start t.e.m. AVI-E3, met andere woorden het kan heel het eerste leerjaar gebruikt worden en is afgewerkt met de meest kleurrijke prenten wat het (leren) lezen alleen maar leuker maakt.

14,95 €

11,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462912946

Leeftijdvanaf 6 jaar
AuteurKatrien Vandewoude
IllustratorGeert Bosschaert
GenreLeren lezen
ThemaDieren
STOP/FINISTOP

Zes uur. De zon gaat op en Haan kraait luid. De dag begint. Een dag waarop Kat op zoek gaat naar de zon, Kip een schat vindt of Paard verliefd wordt op Koe. Maar op een dag is Haan het beu. Hij kraait niet meer als de zon opkomt. Wat moeten de dieren nu doen?

Speels leesgroeiboek - om het leren lezen te oefenen of gewoon leuk voor te lezen - met zeven verhalen over een vrolijke bende boerderijdieren.

Auteur: Katrien Vandewoude
Illustrator: Geert Bosschaert
Aantal pagina's: 128
Afmetingen: 21 x 15,5 cm
Verschijningsdatum: 14/02/2018
Uitgeverij: De Eenhoorn

Leeftijd: 6+ jaar

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.220.160.4
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.