Sprookjesachtige Mand - Mama Mushroom

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA044

Maak de kinderkamer nog schattiger en sprookjesachtig met deze unieke opbergmand met deksel. Het is bijna als speelgoed en met de hand gemaakt van natuurlijke, ongeverfde katoenmelange koorden met contrasterende linnenkleurige stiksels.

Je kunt hem combineren met de kleinere versie, de Baby Mushroom Basket!

49,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BSK-MUMAMA

TypeOpbergmanden
KleurCrème

Unieke Mand Baby Mushroom is het perfecte accessoire om al je spulletjes in op te bergen en ook fijn om mee te spelen, zo feëriek! De Lorena Canals opbergmanden worden stuk voor stuk met de hand gemaakt door ambachtslieden die voor elk detail zorgen, met 100% natuurlijke vezels en niet-giftige kleurstoffen.

Afmetingen: 33 x 38 cm

Materiaal: 97% katoen, 3% andere vezels

Onderhoud: de Lorena Canals opbergers zijn eenvoudig thuis schoon te maken met een vochtige doek

_

LORENA CANALS is de uitvinder van het concept van wasbare tapijten, ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Opgericht in 1990, ontwerpt en produceert dit hip decomerk vloerkleden en knappe textielaccessoires die zowel stijlvol als praktisch zijn. Het merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De wasbare tapijten en accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
LORENA CANALS is de uitvinder van en pionier in het concept van wasbare tapijten , ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Hun collectie vloerkleden wordt met de hand gemaakt van natuurlijke materialen en ze kunnen in de machine worden gewassen, zodat ze voldoen aan de behoeften van een moderne levensstijl. Ideaal om je babykamer in te richten, tot tienerkamer of je eigen slaapkamer of woonkamer. Alles begon toen de oprichter zich afvroeg: waarom kunnen we de tapijten van onze kinderen niet thuis wassen? Omdat er geen geschikte oplossing op de markt was, ging ze op pad om haar eigen oplossing te maken. Tegenwoordig is LORENA CANALS al meer dan 20 jaar het referentiepunt geworden voor de inrichting van kinderkamers en de rest van je huis, zowel voor kinderen als volwassenen. Met twee eigen fabrieken in India, kantoren in Barcelona en New York en magazijnen in Europa, Azië en de Verenigde Staten, werkt de ontwerper zij aan zij met meer dan 170 ambachtslieden die voor elk detail zorgen in het meest handgemaakte uitwerkingsproces. Het hip deco-merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie , van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De moderne wasbare tapijten en hippe accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.