Stevig flapjesboek - Fin & Snip lekker in de sneeuw

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH055

In de boeiende reeks Fin& Snip volgen we de avonturen van 2 beste maatjes. Snip is Fins grote vriend. Hij kan vliegen, praten en spelen. Het zijn steeds herkenbare verhaaltjes - met stevige flappen waarachter het verhaal verder gaat - helemaal op maat van de allerkleinste boekenfans.

In dit flapjesboek is het winter en gaan ze de sneeuw in. Wat kunnen ze daar een hoop spannende dingen doen! Takken oprapen voor de kachel, vogels voeren en glijden op het ijs. Als het hard gaat sneeuwen maken ze sneeuwpopjes. Maar brr, wat is het koud!

13,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462914285

Leeftijdvanaf 1 jaar
AuteurElly van der Linden
IllustratorGreet Bosschaert
GenreFlapjesboeken
ThemaVriendschap
STOP/FINISTOP

Knap geïllustreerd peuterboek Fin & Snip Spelen in de sneeuw is leuk om samen met je kleuter te doorbladeren. Achter de flapjes ontdek je het verloop van het verhaal, dit maakt het leuk om je kleintje in het verhaal te betrekken. De rode draad in elk verhaal is de goeie vriendschapsband tussen een avontuurlijke jongen en zijn gevleugeld vriendje.

Van dit vierkante kartonboekje met flapjes is een reeks verschillende titels beschikbaar. Waaronder ook Fin & Snip spelen met een bal en Fin & Snip gaan blaadjes vegen.

Auteur: Elly van der Linden
Illustrator: Greet Bosschaert
Afwerking: flapjesboek
Leeftijd: vanaf 1 jaar 
Aantal pagina's: 18
Formaat: 20 x 20 cm
ISBN: 9789462914285

_

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202010.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.