Stoere houten racewagen - Habaland

Staat: Nieuw product

Haba

KZ14109

Vroem, vroem! Kijk eens, daar vliegt de snelle racewagen door de bocht. De bestuurder kan eruit worden gehaald voor een korte pauze tijdens zijn...

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3437

CollectieHouten speelgoed
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 1 jaar
Vroem, vroem! Kijk eens, daar vliegt de snelle racewagen door de bocht. De bestuurder kan eruit worden gehaald voor een korte pauze tijdens zijn verre ritten. En dan hup instappen en en route voor het volgende spannende avontuur.
Materiaal: beukenhout.
Afmetingen: 12 cm lang.
Leeftijd: vanaf 1 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10.612.116.90.261
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.