Stoere ijzeren opbergmand - Medium

Staat: Nieuw product

Ferm Living

Wire Basket by Ferm Living (8)

Deze stevige mand kan (bijna) alles aan: houtblokken, speelgoed, breiwol, kussens, dekens, you name it! Keer hem om en je hebt een stoere kruk,...

65,00 €

45,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3063

TypeOpbergmanden
KleurMeerkleurig

Deze stevige mand kan (bijna) alles aan: houtblokken, speelgoed, breiwol, kussens, dekens, you name it! Keer hem om en je hebt een stoere kruk, of maak er met wat creativiteit een lampenkap van. Materiaal: ijzer met poeder coating.
Tip: het bijhorend deksel is ook in ons Ferm Living assortiment opgenomen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
504000.99
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Wire Basket by Ferm Living
Inspiratie en stories