Stoffen Groeimeter In Zwart-Wit - Farm Animals

Monochrome muurdecoratie met mooie dierentekeningen

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZ32249

Monochrome kinderkamer inspiratie (59)

Deze originele groeimeter is bedrukt met lieve dierensnoeten, die je kleintje toelachen terwijl hij groeit. Onderaan afgewerkt met stijlvolle...

34,95 €

27,96 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

SamenstellingenKatoen
STOP/FINISTOP

Deze originele groeimeter is bedrukt met lieve dierensnoeten, die je kleintje toelachen terwijl hij groeit. Onderaan afgewerkt met stijlvolle franjes en geleverd in een speciaal bewaartasje met plaats voor de naam en geboortedatum van je kindje.

Geproduceerd in India op een duurzame en ethisch verantwoorde manier.

Materiaal: organische canvas afgewerkt met een lederen ophanglus.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3311000.35
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.
Collectie Monochrome kinderkamer inspiratie
Inspiratie en stories