Stylish bestekset - Grey

Staat: Nieuw product

Sebra

SEB061

Laat ze net zoals 'de grote' eten met mes en vork. Deze stijlvolle set kinderbestek is een geweldige aanwinst aan elke eettafel. Leert hen zelfstandigheid en wie weet ook meteen tafelmanieren ;-)

14,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7002301

Sebra brengt stijl aan elke eettafel. met deze mooie 3-delige bestekset Grey - in sobere, stijlvolle grijstinten - zit je goed om je kleintje zelf te laten eten of eten te geven. De set bestaat uit een schattig lepeltje, vork en mes. Net zoals de grote mensen.

Ook verkrijgbaar in andere tinten.

Materiaal: 100 % roestvrij staal, met een handvat uit plastic.

Afmetingen: 14,5 cm hoog

Het Deense Sebra staat voor moderne, functionele ontwerpen in rustige en altijd stijlvolle kleuren. Ze hebben een passie voor wat mooi is en dat voel je in elk van hun producten. De Dino & Arctic eet-collectie maakt van elke maaltijd een stijlvol feestje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.090.010.20.08
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.