muziekset

super complete muziekset voor kleintjes

Staat: Nieuw product

Haba

KZ004

Stel je eigen orkest samen en creëer de mooiste muziek! Of speel een indrukwekkende solo, met de complete muziekset van Haba.

59,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Een, twee, drie, vier - dat is nog 'ns muziekplezier met een heleboel spannende details voor kleine muzikanten! De instrumenten nodigen uit tot spannende muzikale experimenten en met de akoestische stenen kunnen geweldige klanken worden voortgebracht.

Elke set bestaat uit wel 12 stuks, gemaakt uit beukenhout.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
356.834.81.163
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301947