Super coole LED Acrobat diabolo met handstokken

Staat: Nieuw product

Eureka !

GC125

Til je show nog een niveau hoger met deze lichtgewicht diabolo met LED lichtjes. In elke kant van de rubberen diabolo zitten 3 lampjes die gaan flikkeren als je je kunstjes toont. Een echte musthave voor de diabolo fans en stoere circusartiesten.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 515729

Supercoole Acrobat semi-pro diabolo met handstokken en LED-lichtjes van EUREKA! is een lichtgewicht diabolo ideaal voor highspeed kunstjes en lichtjes die gaan branden tijdens je kunstjes. Komt in een handig netje om te vervoeren of op te bergen, inclusief startersinstructies.

Materiaal: kunststof en rubber, stokken uit aluminium - 3 LED lichtjes in elke cup inclusief 6 batterijen LR44

Afmetingen diabolo: ø 10,5 x 12 cm lang - stokken: 32,5 cm

Gewicht diabolo: 230 gram - stokken: 77 gram

Leeftijd: vanaf 8 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.32
  • Door Anonymous A.
  •  de 12/01/2023
Degelijk materiaal. Foto stemt overeen met ontvangen product. Leuk lichteffect.
  • Door Anonymous A.
  •  de 21/06/2022
Eén zijde met ledlampjes werkte niet maar gelukkig onmiddellijk een nieuwe ontvangen. Geeft een heel leuk effect in de schemer op zomeravonden. Weet niet of deze lampjes gaan blijven werken want dat kan je niet zomaar vervangen, maar nu is er alvast een coole meid héél erg blij mee :)
Eureka! is een uniek Belgisch speelgoedmerk dat al meer dan 30 jaar uitdagende hersenkrakers en puzzels op de markt brengt. Naast echte braintrainers hebben ze ook speeltjes zoals springtouwen en diabolo’s om je kids te helpen bewegen. Een all-in-one merk om lichaam en geest te trainen!