Superleuke houten klankenspeelset

Staat: Nieuw product

Haba

HAB552

Kindjes en muziek maken, dat matched altijd! Ze vinden het fijn om zelf muziek te maken en met deze klankenspeelset wordt musiceren extra prettig.

Ook een heerlijk geschenk om cadeau te doen aan een mini artiest. Zo worden ook de kleinsten al spelend in aanraking gebracht met het thema muziek.

22,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304852

TypeSlaginstrumenten
Leeftijdvanaf 2 jaar

Leuke muzikale klankenspeelset uit hout - met trommel, ratel, klokje en belletjes - om de meest uiteenlopende klanken en melodieën te produceren. Ideaal voor leuke akoestische effecten en klankenreeksen. Dit muzikaal speelgoed van Haba zorgt voor het eerste muzikale inzicht en traint tegelijk de fijne motoriek.

Inhoud: 1 trommel, 1 trommelstok, 1 klankbol, 1 klokinstrument, 1 belinstrument, 1 ratelinstrument
Materiaal: hout
Leeftijd: vanaf 2 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
227220.4
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.