Superleuke houten klankenspeelset

Staat: Nieuw product

Haba

HAB552

Kindjes en muziek maken, dat matched altijd! Ze vinden het fijn om zelf muziek te maken en met deze klankenspeelset wordt musiceren extra prettig.

Ook een heerlijk geschenk om cadeau te doen aan een mini artiest. Zo worden ook de kleinsten al spelend in aanraking gebracht met het thema muziek.

34,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1304852001

TypeSlaginstrumenten
Leeftijdvanaf 2 jaar

Leuke muzikale klankenspeelset uit hout - met trommel, ratel, klokje en belletjes - om de meest uiteenlopende klanken en melodieën te produceren. Ideaal voor leuke akoestische effecten en klankenreeksen. Dit muzikaal speelgoed van Haba zorgt voor het eerste muzikale inzicht en traint tegelijk de fijne motoriek.

Inhoud: 1 trommel, 1 trommelstok, 1 klankbol, 1 klokinstrument, 1 belinstrument, 1 ratelinstrument
Materiaal: hout
Leeftijd: vanaf 2 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
227220.4
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!