Eenhoorn toverkleuren

Superzachte Eenhoorn - Toverkleuren

Staat: Nieuw product

Haba

HAB196

Deze kleurrijke, super zachte eenhoorn kreeg de toepasselijke naam: Toverkleuren. Ze houdt ervan om door de kinderkamer te galopperen of te vliegen. Haar prachtige regenboogmanen vliegen dan in de wind.

Dit knuffel/speelpaard is een trouw en heerlijk zacht speelkameraadje voor alle enthousiaste eenhoornfans.

44,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303274

TypeKnuffels
Leeftijdvanaf 18 maanden

Voor alle enthousiaste eenhoornfans hebben we deze bijzonder zachte eenhoorn van Haba, haar vleugels en hoorn zijn afneembaar (met velcro). Ze staat garant voor uren speelplezier en houdt ervan dagelijks geknuffeld te worden.

Afmetingen: 14 x 36 cm
Leeftijd: vanaf 18 maanden
Materiaal: polyester, lichaam gewatteerd, manen en staart van chenille, voeten van corduroy.
 
Haba is afkomstig uit Duitsland. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
37.714.839.60.886
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.