Terra Kids - Handboor

Staat: Nieuw product

Haba

HAB676

Terra Kids collectie by Haba (51)

Takjes, restjes hout, kurken – in de natuur is veel materiaal te vinden waarmee fantastische creaties kunnen worden geknutseld. Met deze handboor kunnen in al deze materialen nauwkeurige gaten worden geboord, zodat ze met draad of de Terra Kids Connectors onderling kunnen worden verbonden. Erg praktisch voor onderweg.

Aan de creativiteit van de kleine knutselaars worden geen grenzen gesteld!

7,99 €

6,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305321

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed

Praktische handboor Terra Kids van Haba met een perfect grootte, gewicht en ergonomie voor kleine kinderhanden. Dit werktuig bevordert de fijne motoriek, concentratie en volharding. Het gereedschap voor kinderen kan gebruitk worden als universele boor geschikt voor metaal, kunststof en hout.

Gewicht: 0,02 kg
Afmetingen: 2,1 x 2,1 x 11,7 cm
Materiaal: kunststof en metaal
Let op: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene

_

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories