Toffe set van 4 bamboe kinderlepels - Bambino pop

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK105

Handige set kinderlepels gemaakt uit biologische bamboe en afgewerkt in mooie bijpassende kleurtjes. Deze lepels passen perfect in mini handjes en passen perfect bij de andere monochrome borden, kommen, ... van EKOBO.

8,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieBambino
TypeLepels
KleurMeerkleurig

Handige set van 4 bamboe kinderlepels Bambino Pop van EKOBO. Past perfect bij de rest van de ecologische collectie eet- en keukengerei!

Design: Kai Linke & Hanna Ernsting

Afmetingen: 14 x 3,5 x 2 cm

Materiaal: biologisch afbreekbare bamboe vezels, afgewerkt met 5% voedselveilige melamine als bindmiddel om de producten steviger te maken - BPA, PVC en ftalaten-vrij

Gebruiksadvies: mag in het bovenste rek van de vaatwasser - niet geschikt voor de microgolf - geschikt voor warm en koud eten - voedselveilig - let op: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.042
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!