élément d'éveil 'Bonne route'

Toffe speeltrainer - Goede rit

Staat: Nieuw product

Haba

KZ26624a

Verveling en gezeur in de auto? Niet met deze kakelbonte speeltrainer! Hij kan eenvoudig aan alle autostoeltjes worden bevestigd en zorgt met...

22,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Verveling en gezeur in de auto? Niet met deze kakelbonte speeltrainer! Hij kan eenvoudig aan alle autostoeltjes worden bevestigd en zorgt met zijn kleurrijke speelelementen voor veel amusement tijdens de autorit. Ook perfect voor de babybox of -bed. Met rammelaar, spiegel en pieper. Materiaal: polyester. Geschikt vanaf de geboorte.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
25.8320.30.109
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301673