Trouw paard - Leopold *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB169

poppen wereld van Haba (60)

Hop, hop, hop, hier komt paard Leopold in galop!

Wie wil met hem zo snel als de wind door de kinderkamer rijden? Of vlecht je liever zijn lange manen en kam je zijn zachte haren. Voor Leopold is het allemaal goed!

44,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 300834

TypeKnuffels
Leeftijdvanaf 18 maanden

Leopold het paard is een trouwe metgezel van alle HABA-poppen, hij heeft een afneembaar zadel en hoofdstel. Zijn manen en staart zijn gemaakt van chenille

Afmetingen: 35 x 13 cm

Materiaal: polyester, gevuld met watten

Wasadvies: mild wassen op 30°C, niet geschikt voor de droogtrommel, niet bleken of strijken.

Haba is afkomstig uit Duitsland. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

Geschikt voor kindjes vanaf 1,5 jaar - Niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 maanden. Lang koord/ketting zorgt voor verstikkingsgevaar.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.736.8360.906
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories