Unieke set van 6 melamine theelepels - Life is Better in Colors

Staat: Nieuw product

Rice

RI096

Alles voor een paas feestje (86)

Kleine feesttip: mix en match de verschillende prints en effen kleuren melamine uit de RICE-collectie voor een plezierige en eclectische gedekte tafel. Deze kleurrijke lepels mogen in ieder geval niet ontbreken!

9,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MESPO-6SLBCXC

SamenstellingenMelamine
TypeLepels
KleurMeerkleurig

Rice staat bekend voor zijn kleurrijk servies en bestek uit melamine. Deze knappe Rice-set bevat 6 kleurrijke lepeltjes in evenveel bijpassende Life is better in color-tinten. Met deze melamine lepels breng je moeiteloos kleur aan tafel.

Afmetingen: 14 x 3 cm
Materiaal: gemaakt uit melamine, voedselveilig en vrij van BPA.
Gebruiksadvies: vaatwasmachinebestendig, niet geschikt voor de magnetron.
Aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar.

Gewoon leven, plezier hebben ... en genieten! Meer hoeft dat niet te zijn. Bij RICE draait het allemaal om voluit te leven en te genieten van alledaagse dingen. En met hun uitgebreide collectie melamine kan je dat perfect doen. Sterk en duurzaam, zowel voor gebruik binnen en buiten, melamine maakt eten en drinken plezierig en zorgeloos. Melamine breekt niet snel en brengt vast en zeker kleur in je keuken...  én je leven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
43140.07
  • Door Dora G.
  •  de 05/08/2020
Vrolijk en leuk, ik had ze eigenlijk gekocht als aanvulling op ons servies voor wanneer er bezoek komt, maar ze worden nu al meer gebruikt dan onze "gewone" lepeltjes.
Rice - Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer. Breng geluk en kleur in jouw huis Met de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid. Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories