Vergrootglas

Interessant speelgoed voor kleine wereld-ontdekkers

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO061

Le jardin - Moulin Roty (36)

Dit vergrootglas komt uit de Le Jardin du Moulin -collectie van Moulin Roty vol superleuke benodigdheden voor echte natuurlovers.

Je kan je speurtocht meteen beginnen, binnen of buiten, heerlijk unplugged speelgoed voor nieuwsgierige kapoenen.

11,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712207

CollectieLe Jardin du Moulin
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Vergrootglas uit de Le Jardin du Moulin -collectie van Moulin Roty. In dit superleuk speelgoed is ideaal om alle beestjes, bladeren en plantjes in de tuin uitgebreid te bestuderen. Komt in een mooi doosje vol kleurrijke tekeningen dus ook ideaal om te geven als cadeau.

Afmetingen: 21,5 x 10 cm

Materiaal: glas

Le Jardin du Moulin van Moulin Roty is een prachtige collectie leuke objecten om samen met je kleintje de natuur te ontdekken. Van verrekijkers, over insectendoosjes, vogelhuisjes, ... Alles is prachtig geïllustreerd en maakt van de wondere wereld van de natuur een nieuw speelveld voor je mini om te ontdekken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories