Vierkanten fuchsia opbergmand

Staat: Nieuw product

Rice

RI127

Opruimen krijgt een speelse toets dankzij deze praktische én mooie opbergmand van RICE. Mooi gevlochten in raffia en afgewerkt met kleurrijke dots en handige lederen handvaten.

Perfect voor een modern interieur en de kamer is meteen een beetje meer aangekleed en opgeruimd!

44,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BSRAT-30DOTF

SamenstellingenRaffia
TypeOpbergers
KleurCrème

Vierkante gestipte opbergmand, gevlochten uit raffia en afgewerkt met funky fuchsia dot en handvaten in leder. Een praktisch en speels design van het Deense merk Rice. Leuk in combinatie met de pastelgroene opbergmand.

Afmetingen: 30 x 30 x 25 cm

Materiaal: raffia

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt voor jong en oud. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken, spelen of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Rice - Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer. Breng geluk en kleur in jouw huis Met de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid. Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!