Voelboekje met geluiden - Crazy crunch

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL213

Fijn babyboekje om de fijne motoriek te triggeren en de verbeelding van je kapoen te prikkelen. Op elke pagina is een kleurrijk beestje te ontdekken, hier en daar zijn er zachte stukjes om aan te voelen en als je de beestjes aanraakt maken ze elk hun eigen geluidje.

Ideaal geschenk voor kleine boekenwormpjes!

19,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83188

TypeBabyboekjes
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 1 jaar
GenreGeluidenboekjes

Dit kleurrijk voelboek met geluiden Crazy Crunch uit de collectie van Lilliputiens brengt op een originele manier het populaire thema van de voertuigen. Herken jij de geluiden en de voertuigen? Dit babyboekje stimuleert de verbeelding en fijne motoriek. 

Leeftijd: vanaf 12 maanden
Afmetingen: 15 x 15 x 2 cm

_

Lilliputiens is een Belgisch merk dat ons origineel en kwalitatief speelgoed brengt in de meest bonte kleuren en gekke karakters. Je kan ervan aan dat ze je kwaliteit bieden en zonder meer in de smaak zullen vallen bij je kindjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 08/12/2022
Fantastisch boekje, qua vormgeving en geluid. Had meteen de interesse van zowel de 2,5 jarige als wel de 1 jarige
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.