Vrolijk gekleurde tamboerijn - Animambo

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ099

Animambo by Djeco (14)

Deze mooie tamboerijn uit de Animambo-serie van Djeco is het perfecte instrument voor beginnende muzikantjes. De tamboerijn heeft een houten basis met 6 gekleurde simbalen en een prachtige vogeldecoratie.

13,30 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06005

CollectieAnimambo
TypeSlaginstrumenten
Leeftijdvanaf 3 jaar

Superleuke tamboerijn of lijsttrommeltje in een fantastische kinderuitvoering. Met vrolijke kleurtjes en 6 heldere belletjes. Let's shake and rumble !

De Animambo muziekinstrumenten luiden een fantastische dierenstoet in vol levendige kleuren en een enorme BOEM, BANG, KNAL! De krokodil loopt voorop met de xylofoon, gevolgd door een drummende giraf en tijger. Het exotische geluid van castagnetten, maraca's en cimbalen wordt al snel gevold door de jolige olifant, lama en zebra. De muis blaast melodieus op de blokfluit, terwijl de uil de metallofoon virtuoos bespeeld. De hond tokkelt zo hard mogelijk op de snaren van de gitaar en de haan sluit de energieke parade af met zijn mondharmonica. Een prachtige, levendige Djeco collectie van kleurrijke muziekinstrumenten.

Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.

Formaat: Ø 14,5 x 4,5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6603.50.041
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Animambo by Djeco
Inspiratie en stories