Vrolijk kartonboekje met CD - Poesje mauw

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM014

Dit liedjesboek zal zelf de allerjongsten moeiteloos bekoren. Dit is echt een originele keuze! De dieren in Poesje mauw zijn echte kunstwerkjes van kleur en vorm, ze spatten van het papier af. Zelfs de olifant heeft een knuffelgehalte om u tegen te zeggen!

De bijhorende CD is leuk voor alle kinderen om naar te luisteren, terwijl kan je dansen, meezingen in de auto of in het kartonboekje bladeren.

14,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047706625

Leeftijdvanaf 1 jaar
AuteurMies van Hout
IllustratorMies van Hout
GenrePrentenboek + CD
ThemaDieren

Zing de mooiste liedjes bij de kleurrijkste dierenprenten. Poesje Mauw is een gek kartonboek met een leuke CD. Voor non-stop zang- en kijkplezier voor héél jong en oud. Mies van Hout raakt moeiteloos binnen in jonge en oudere harten met haar prachtige boeken vol mooie prenten. In Poesje mauw combineert ze de kunstzinnigheid van de Vrolijkreeks met de muzikale toets uit haar prentenliedjesboeken.

Poesje mauw
Schaapje, schaapje
Hansje pansje kevertje
Visje, visje in het water

Poesje Mauw is bekroond met een Leespluim. De jury over het liedjesprentenboek:

'Het geheel is een uitnodiging aan iedereen die met jonge kinderen werkt om eens lekker te gaan zitten en het op een zingen te zetten. ...Muziek en illustraties in het boek zijn prachtig op elkaar afgestemd.'

Auteur en illustraties: Mies van Hout
Uitgeverij: Lemniscaat
Afmetingen: 26,4 x 22 x 1 cm
Thema's: zingen, dieren
Leeftijd: vanaf 1 jaar
Verschijningsdatum: oktober 2014

Dit liedjesprentenboek wordt uitgegeven bij uitgeverij Lemniscaat. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit en staan voor boeken die origineel en goed geschreven zijn en toch iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boeken dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.030.220.270.67
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.