Vrolijk kartonboekje - Van je ras, ras, ras twee voetjes in een plas

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH041

Laarzen, pantoffels en een sportschoen,
kan je allemaal aan je voeten doen.
Of laat je graag je blote teentjes zien?
Die kan je samen tellen, van 1 tot 10.

Een vrolijk kartonboekje met versjes over soorten schoenen en frisse prenten. De versjes sluiten aan bij de belevingen van peuters, zijn ritmisch en spelen met klanken.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462914131

Leeftijdvanaf 2 jaar
AuteurRiet Wille
IllustratorIngrid Godon
GenrePeuterboeken
ThemaKleuren en cijfers

Vrolijk, kleurrijk versjesboek Van je ras, ras, ras twee voetjes in een plas - om samen met je peuter in te lezen en van te genieten.

Auteur: Riet Wille
Illustrator: Ingrid Godon
Afwerking: kartonboekje
Leeftijd: vanaf 2 jaar 
Aantal pagina's: 18
Formaat: 20 x 20 cm
ISBN: 9789462914131

Uitgeverij De Eenhoorn is gehuisvest in Wielsbeke en er worden 50 nieuwe titels per jaar uitgegeven. De nadruk ligt op kinderboeken in alle mogelijke genres. Daarnaast geeft De Eenhoorn kindertijdschriften en educatieve producten uit. 

De Eenhoorn hecht bijzonder veel belang aan de kwaliteit. Originele verhalen die zowel kinderen als volwassenen aanspreken. Bijzondere illustraties met ruimte voor experiment. En een aantrekkelijke vormgeving met oog voor details. Een genot voor jong en oud! 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202010.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.