Vrolijk peuterboek met gaatjes - Mijn tuin

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ32193

Mijn tuin is heel bijzonder! In een stokoude boom woont een uil die last heeft van slapeloosheid. Onder de dode bladeren zit toch heel veel leven. En terwijl de rups een dutje doet, verandert hij in een mooie vlinder. Kijk door de gaatjes en word verrast door wat er verborgen zit in de tuin.

13,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 2 jaar
AuteurHector Dexet
IllustratorHector Dexet
GenrePeuterboeken
ThemaNatuur

Een kleurrijk en grafisch kartonboek met verrassende doorkijkgaatjes waarmee peuters de tuin ontdekken.

Auteur & illustrator: Hector Dexet
Leeftijd: +2j.
Pagina's: 38
ISBN: 9789462911819

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2023.500.42
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.