Way to Play autobaan set Autoweg - 16 delen

Mooie basisset met wegdelen in natuurrubber voor een eindeloze road trip

Staat: Nieuw product

Waytoplay

KZP097

Geef de fantasie van je kind wieltjes met deze flexibele serie autobanen van Waytoplay !

Dit is de populairste Waytoplay speelset, bestaande uit 16 delen. De Waytoplay autoweg is geweldig speelgoed die de verbeeldingswereld van kinderen stimuleert. Ga aan de slag en bouw je eigen weg voor je favoriete speelgoedautootjes !

Met de 16-delige set maak je een mooie start met Waytoplay. Het is altijd mogelijk je set later uit te breiden met extra baandelen. De onderdelen kan je zowel binnen als buiten gebruiken en zijn eenvoudig schoon te maken.

Inhoud: 16 onderdelen

46,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : W2P-16EX

Leeftijdvanaf 3 jaar
  • 16-delig
  • flexibele, duurzame autobaan, lengte 258 cm
  • 8 bochten, 6 rechte baandelen, 1 kruising en 1 rotonde
  • altijd uit te breiden met extra sets
  • je kunt er op ieder type oppervlakte mee spelen, binnen en buiten
  • makkelijk aan elkaar te leggen
  • spelen in je eigen verbeeldingswereld
  • combineert uitstekend met je andere speelgoed


Waytoplay baandelen zijn gemaakt van 100% kindveilig -en vriendelijk, duurzaam, hygienisch rubbermateriaal en voldoen aan de hoogste Europese EN-71 norm voor speelgoed.

 

Alle grondstoffen die nodig zijn voor het produceren van Waytoplay vinden hun oorsprong in Duitsland. Alles komt dus van dichtbij en is volledig betrouwbaar, gecertificeerd en geregistreerd.

Waytoplay gebruikt uiteraard volledig recyclebare verpakkingsmaterialen.

WayToPlay is 100% plezier ! Bij Waytoplay geloven ze dat in ieder kind een ontdekkingsreiziger zit die uitgedaagd moet worden.

Waytoplay levert de basis, kinderen creëren zelf het spel. Dit maakt ze vindingrijk, oplossingsgericht en creatief: essentiële eigenschappen voor nu en later.

Waytoplay staat voor lekker universeel speelplezier. 100% unplugged en offline!

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.3
  • Door Anonymous A.
  •  de 22/12/2020
weet het nog niet is een cadeau voor Kerst
Waytoplay is speelgoed van origineel Dutch Design. Het bestaat uit sets van makkelijk te koppelen baandelen ; rechte stukken, bochten, parkeerplekken, kruisingen en rotondes. Door de rubberen structuur kun je er altijd en overal mee spelen. Binnen, maar ook buiten! Het strand, dat hoogpolige tapijt of die hobbelige weg: any way is een waytoplay . Eindeloos aan te vullen en… helemaal zelf in te vullen. Ieder kind is koning van zijn eigen unieke weg en kiest zelf de ‘ waytoplay ’. Dutch Design, Duitse degelijkheid Sybren Jelles, bedenker en ontwerper van huis uit, speelde vroeger zelf eindeloos met autootjes. Het liefst buiten, met zijn kop in de wind. In 2003 bedacht hij Waytoplay voor zijn zoon Joep, die dezelfde voorliefde bezat. Sybren ging hiervoor een samenwerking aan met een hypermoderne Duitse fabriek. Zo creëerde hij de supersterke, weerbestendige autobaan die waytoplay ging heten.