Winterse haarspelden - Milena

Set van 3 haarclips in winters thema

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA374

Schitterende accessoires van Souza for kids! (297)

The cold never bothered us anyway... straal heel de winter lang dankzij dit fijn setje  haarspeldjes van Souza! Ze zijn alledrie verschillend en tegelijk passen ze perfect bij elkaar.

Hou je haartjes op hun plek met de sneeuwpop, de wanten of het mooie kristal. Of draag ze allemaal tegelijk voor een heerlijk winterskapsel.

5,25 €

3,15 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105345

TypeHaarclips
KleurBlauw
STOP/FINISTOP

Set van 3 wit blauwe haarspeldjes voor kindjes Milena van het prachtige verkleedmerk SOUZA FOR KIDS!. In de set zitten 3 verschillende speldjes van ongeveer 4 centimeter.

_

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen, elke dag opnieuw

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7910.01
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Schitterende accessoires van Souza for kids!
Inspiratie en stories