Witte Multi-Sport Kinderhelm (Basis Kit)

Staat: Nieuw product

EGG

EGG is dé universele innovatieve 'customizable' helm van zeer hoogwaardige kwaliteit voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar. De helm...

74,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 11022

EGG is dé universele innovatieve 'customizable' helm van zeer hoogwaardige kwaliteit voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar. De helm combineert een uniek Nederlands design met veiligheid, comfort en plezier.

EGG helmen zijn niet alleen fun maar zijn ook uitmuntend in bescherming omdat deze helmen helemaal voldoen aan de actuele en toenemende behoefte aan veiligheid en de wetgeving omtrent het dragen van een helm voor sneeuw-, straat- en watersporten. EGG stimuleert kinderen om een helm pro actief te willen dragen. De helm is geschikt voor verschillende sporten zoals fietsen, skiën, snowboarden, skateboarden, kitesurfen, wakeboarden en kanoën.

EGG heeft twee gepatenteerde technieken ontwikkeld die optimale veiligheid, pasvorm, flexibiliteit en plezier bevorderen.
1. Flexible Adaptive Sandwich Technology (F.A.S.T.)
Een sandwich-constructie van een ABS buitenkern, een flexibele EPP impact kern en een hygiënische EVA comfortkern, zorgt in combinatie met het retro-design voor volledige bedekking en bescherming van oren en nek. De constructie maakt de helm flexibel en de pasvorm optimaal.
2. Customization-systeem
De helm heeft een geheel eigen retro-look en 'customization'-systeem zodat het uiterlijk in eenvoudige stappen is aan te passen met behulp van 'skins' en 'add-ons'. 'Skins' zijn naadloos passende hoesjes van hoogwaardige stretch stof met een eigentijdse print die over de helm worden bevestigd. 'Add-ons' van zacht rubber, zoals een kroontje, zonneklep of hanenkam, zijn accessoires die door de skin op de helm worden geklikt. Verschillende combinaties maken de helm nog leuker en persoonlijker.

De basishelm is verkrijgbaar in 2 maten: Small (48 - 52 cm) en Medium (52 - 56 cm). De Small helm past voor gebruikers met een hoofdomtrek tussen 48cm en 52cm. De Medium versie is geschikt voor gebruikers met een hoofdomtrek tussen 52cm en 56cm. Download hier de PDF met info over het meten van de hoofdomtrek van je kids.

Bekijk op YouTube de demo-video van de EGG helm voor extra informatie!
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.5
EGG - Dé universele innovatieve 'customizable' helm van zeer hoogwaardige kwaliteit voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar. De helm combineert een uniek Nederlands design met veiligheid, comfort en plezier. De helm heeft een geheel eigen retro-look en ‘customization’-systeem zodat het uiterlijk in eenvoudige stappen is aan te passen met behulp van Skins en Add-ons. Skins zijn naadloos passende hoesjes van hoogwaardige stretch stof met een eigentijdse print die over de helm worden bevestigd. Add-ons van zacht rubber, zoals een kroontje, zonneklep of hanenkam, zijn accessoires die door de Skin op de helm worden geklikt. Verschillende combinaties maken de helm nog leuker en persoonlijker. EGG helmen zijn niet alleen fun maar zijn ook uitmuntend in bescherming omdat deze helmen helemaal voldoen aan de actuele en toenemende behoefte aan veiligheid en de wetgeving omtrent het dragen van een helm voor sneeuw-, straat- en watersporten. EGG stimuleert kinderen om een helm pro actief te willen dragen. De helm is geschikt voor verschillende sporten zoals fietsen, skiën, snowboarden, skateboarden, kitesurfen, wakeboarden en kanoën.
Accessoires