Zacht knuffeltje Pico tetra - crème

Staat: Nieuw product

Hoppa

BBHOP056

Een eerste knuffeltje kiezen is een uniek moment en we zijn er zeker van dat Pico hier een perfecte keuze is. Waarom? Dit vogeltje is gemaakt van zacht organisch tetra katoen, duurzaam geproduceerd, vrij van schadelijke stoffen.

Maar wat ons écht over de streep trok is het wollen hoofdje, dat absorbeert vertrouwde geuren en helpt zo je baby gerust te stellen en lekker in te dommelen voor een heerlijk dutje. Een vriendje voor het leven!

15,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : HOP-PC-MUS 200

CollectiePico
TypeKnuffelpopjes
KleurCrème

Tetra knuffeltje Pico crème van Hoppa is een heerlijk knuffeldier, ideaal als geboorteknuffel en heel wat fijne knuffelmomenten. Pico is een vogeltje en ze is gemaakt uit organisch muslin katoen dat zachter wordt na elke wasbeurt. Deze slaapknuffel is net zoals de rest van de Hoppa knuffelpopjes op een duurzame en ecologische manier geproduceerd en verkrijgbaar in verschillende kleurtjes.

Knuffel kwijt? Babylonia heeft een reserve van elk model dus dat stelt gerust.

Afmetingen: 32 x 18 x 4 cm
Materiaal: 100% organisch katoen - wollen hoofdje
Wasadvies: enkel handwas, niet weken en niet geschikt voor de droogtrommel

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Hoppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen in natuurlijke materialen - 100% biologisch katoen . Van knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, lappenpopjes tot poppendragers. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer/ Hoppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, dat wil zeggen geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.